Heeft u een vraag?

Contact opnemen

heeft u kozijnen of gevels welke toe zijn aan renovatie, onderhoud of reparatie? Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen en klussen met betrekking tot reparatie en onderhoud!

De Protak onderhoud service is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle soorten aluminium kozijnen. Nadat u een melding heeft gemaakt van een storing kan er direct een afspraak worden ingepland, waardoor een probleem of calamiteit binnen no-time kan worden opgelost of zelfs worden voorkomen.

100% Klanttevredenheid

Wij vinden het zeer belangrijk dat klanten meer dan tevreden zijn met de onderhoudsservice, waardoor wij 100% klanttevredenheid bieden. Bent u niet tevreden of heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we gezamenlijk naar een passende oplossing!

Contactgegevens

Oostzanderdijk 147g,
1035 EX Amsterdam

+316 24 24 93 10 020 - 77 29 239 contact@protakmontage.nl

Bedrijfsgegevens

kvk:
Iban:

Stuur een bericht

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

 

Let op:

  • Wil je gebruik van het contactformulier? Dan is het van belang om de velden zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Dit zorgt er namelijk voor dat wij de aanvraag zo snel mogelijk kunnen verwerken.
     
  • Enkel en alleen het contactformulier waarop de persoonsgegevens correct en volledig zijn ingevuld worden door ons in behandeling genomen. Voor ons is onmogelijk om contact met personen op te nemen, waarvan de nodige gegevens niet aanwezig zijn.
     
  • De door jou ingevulde gegevens worden niet gedeeld of verstrekt aan derden. Jouw gegevens zijn veilig bij ons!