Montage Vliesgevels

Plaatsen en monteren van vliesgevels

Vliesgevels zijn beschikbaar in veel diverse systemen met ieder een specifieke verwerking. Wij zijn met alle systemen bekend geraakt door de jaren heen.

Met vliesgevel kies je voor een moderne, strakke en gedetailleerde uitstraling wat resulteert in een ruimtelijke en transparante beleving. Verder zijn vliesgevels gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en ze beschikken over een uitmuntend afwerkingsniveau, wat resulteert in optimale stabiliteit en de nodige veiligheid. Verder zorgen vliesgevels voor extra daglicht, ventilatie en optimale besparing op je energieverbruik. 

Interesse in de vliesgevelservice van Protak?

Wij werken door heel Nederland! Heb je interesse of heb je vragen en/of opmerkingen met betrekking tot onze service? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, te mailen naar contact@protakmontage.nl of te bellen naar +31 6 24 24 93 10 of 020 – 77 29 239.

Een vliesgevelsysteem van Protak

Een vliesgevelsysteem van Protak is in veel verschillende mogelijkheden uit te voeren, waaronder het aan de binnenzijde of buitenzijde van de gevel monteren. Daarnaast bieden wij de keuzemogelijkheid een (semi-) structurele gevel te monteren, zodat de binnen constructie in veel gevallen niet zal worden aangepast.

Door te kiezen om gebruik te maken van één of meerdere afdekkappen zal de afwerking subliem zijn en kan je langdurig blijven genieten van het vliesgevelsysteem. Verder is een belangrijk kenmerk van vliesgevels dat het een niet-dragend gedeelte van een gebouw is welke wel aan het bouwwerk is bevestigd, maar er los van staat. Hierdoor worden ze veelvuldig gebruikt om de uitstraling van een gebouw te moderniseren.

Het veelzijdige en uitgebreide aanbod aan verschillende profielen maakt het de ideale oplossing is voor een stijlvolle uitstraling van de meest uiteenlopende gevels. 

Wat kan je van ons verwachten?

  • • Zowel de montage als het onderhoud hiervan worden uitgevoerd door onze eigen deskundige inspecteurs. 
     
  • • Wij van Protak hebben een eigen onderhoudsafdeling, waardoor wij gevelbeheer kunnen bieden voor langdurig en groot onderhoud van gevels.
     
  • • De ramen en gevels worden nauwkeurig geïnspecteerd om vervolgens juist en kostenbesparend te kunnen adviseren. 
     
  • • Bij ons heb je slechts één aanspreekpunt, zodat je binnen no-time zal worden geholpen met problemen, vragen en/of opmerkingen.

 

Hoe werkt het?

Als je kiest voor een onderhoud door Protak, dan kies je ervoor om jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden het hang- en sluitwerk volledig inspecteert en gesmeerd waar nodig is. Ook worden draaidelen opnieuw afgesteld, beschadigingen en andere mankementen waargenomen en direct verholpen.

Dit resulteert in een tijdige voorkoming van slijtage, onnodige beschadigingen, gevaarlijke situaties of een niet optimale werking. Niets is zo fijn als ieder moment je raamkozijnen of deurgevels op en neer kunnen bewegen zonder je zorgen hoeven te maken over storingen of mankementen!

Adres:

Oostzanderdijk 147g,
1033 GT Amsterdam