Fabriekanten

Service & Onderhoud Fabriekanten

Produceert u raam- of deurkozijnen voor particulieren, bedrijven of verenigingen en wilt u deze laten inspecteren voordat deze naar de klant worden verzonden?

Dat is mogelijk met onze onderhoudsservice wat de perfecte uitkomst is om klachten en ontevreden klanten te voorkomen en uw klantbeoordeling naar een hoger niveau te tillen. Waarom wachten met een optimale service, als iedere klantbeoordeling telt.

Hoe werkt het?

Als u kiest voor een onderhoud door Protak, dan kiest u ervoor om jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden het hang- en sluitwerk volledig inspecteert en gesmeerd waar nodig is. Ook worden draaidelen opnieuw afgesteld, beschadigingen en andere mankementen waargenomen en direct verholpen.

Dit resulteert in een tijdige voorkoming van slijtage, onnodige beschadigingen, gevaarlijke situaties of een niet optimale werking. Niets is zo fijn als ieder moment uw raamkozijnen of deurgevels op en neer kunnen bewegen zonder dat u zorgen hoeft te maken over storingen of mankementen!

Adres:

Oostzanderdijk 147g,
1033 GT Amsterdam