Vereniging van Eigenaren

Service & Onderhoud VVE

Als VVE zijn de bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het hele gebouw en daar zijn de kozijnen en gevels een belangrijk onderdeel van.

Bij ons is het mogelijk om zowel maandelijks, per kwartaal of jaarlijkse onderhoudsbeurten uit te voeren, zodat onverwachte en onnodig mankementen tijdig worden voorkomen. Komt u mensen tekort op bouwtechnisch gebied en kunt u hulp en/of advies gebruiken? Wij van Protak kunnen u op een professionele wijze daarbij helpen!

Hoe werkt het?

Als u kiest voor een onderhoud door Protak, dan kiest u ervoor om jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden het hang- en sluitwerk volledig inspecteert en gesmeerd waar nodig is. Ook worden draaidelen opnieuw afgesteld, beschadigingen en andere mankementen waargenomen en direct verholpen.

Dit resulteert in een tijdige voorkoming van slijtage, onnodige beschadigingen, gevaarlijke situaties of een niet optimale werking. Niets is zo fijn als ieder moment uw raamkozijnen of deurgevels op en neer kunnen bewegen zonder dat u zorgen hoeft te maken over storingen of mankementen!

Adres:

Oostzanderdijk 147g,
1033 GT Amsterdam