Protak - Reparatie en onderhoud

Over PROTAK BV

Waarom moet ik kiezen voor Protak?

Als u kiest voor Protak BV, dan kiest u een nauwkeurige en kwalitatief perfecte onderhoudsservice welke volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

De diensten die wij aanbieden zijn zeer veelzijdig, bestaande uit het leveren, monteren en repareren van aluminium, kunststof en houten schuifpuien en kozijnen. Ook bieden wij de mogelijkheid om reparaties, renovaties en ander onderhoudsservices uit te laten voeren.

  • Het opstellen van een onderhoudscontract:

Wij luisteren naar de wens en verwachting van de klant, waarna wij gezamenlijk een jaarlijks contract opstellen. In het contract wordt vermeld of het gaat om maandelijkse, per kwartaal of jaarlijkse onderhoudsbeurten uit te laten voeren. De service zorgt ervoor dat u meer en langer plezier kan beleven van uw kozijnen of gevels.

  • Het opbouwen van kozijnen:

Bij Protak is het mogelijk om draairamen binnen no-time in draaikiepramen te veranderen door enkel en het alleen het beslag te vervangen. Hierdoor kost het niet veel tijd en zal u op een gemakkelijk manier bezuinigen op uw financiële uitgaven. Deze service is de ideale oplossing om de ventilatie van uw woning of bedrijfspand te verbeteren.

Een duurzame en goede klantrelatie

Wij van Protak vinden het van groot belang dat onze huidige en toekomstige klanten op een laagdrempelige wijze contact met ons op kunnen nemen. Daarnaast is een snelle interactie met respect voor elkaar is onze nummer #1 prioriteit. Dit resulteert namelijk in een langdurige en goede relatie. Wij zijn tevreden, als onze klanten tevreden zijn!

Adres:

Oostzanderdijk 147g,
1035 EX Amsterdam

Telefoon:

+316 24 24 93 10
020-77 29 239

Mailen:

contact@protakmontage.nl